Balatonföldvár

Balatonföldvár

Számlaszámunk

Szigetvári Takarék 50800300-10212776

BelépésKi van itt?

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Csatlakozz hozzánk!!!

Nyelv választás

English Bulgarian Czech French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Lithuanian Serbian Slovak Slovenian Hungarian
Vitorlástábor 2017 E-mail

Nyári napközis vitorlástábor! 

 

Kedves érdeklődő gyerekek és szülők!

Az idei évben is várjuk a azokat a gyerekeket (8-14 éves), akik szeretnének megismerkedni a vitorlázás ősi mesterségének alapjaival a 2017-s Vitorlás táborunkban.

Feltétel: biztos úszástudás!!!

 

 

Tematikusan felépített programjainkon megismerhetitek a hajók részeit, alkatrészeit, a vitorlák fajtáit és a kötélzetet amivel ezeket mozgatni tudjátok. Megtanítunk csomókat kötni, ami nem csak a vitorlázásban, hanem az élet egyéb területein is hasznotokra válhat.

Sail Camp vitorlás akadémiai élmények a Facebookon

Megismerhetitek az érzést, amikor az ember megzabolázza a szelet, amely tud egyszerre lenni a vitorlázó veszedelmes ellensége, de egyben a legjobb barátja is, mert munkára fogjuk az erejét. A szél minden irányváltozását, változó sebességét befogjuk vitorláinkba és rákényszerítjük, hogy arra vigyen bennünket amerre menni akarunk.

 

Hajóink:

Kalóz, Optimist, Cadet

A tábor díja 30.000, Ft,

Az 1. tábor díja, a balatonföldvári gyerekeknek (lakhely, vagy iskola) 14 éves korig, 10.000,-Ft/hét/gyerek) amely tartalmazza a napi egyszeri étkezést is. A napi program:

 

  • 09.00. érkezés, futás, hajók felszerelése, elméleti képzés
  • 10.00-12.00. víziedzés 
  • 13.00-14.00. ebédszünet 
  • 14.00-17.00 víziedzés

Amit mindenképpen hozz magaddal!!

Kényelmes sportruha
fürdőruha
sportcipő
vízhatlan kabát
egy cipő a vízre (lehetőleg zárt aminek nem árt a víz, papucs nem ),
világos színű sapka a nap ellen, napkrém, törülköző
Ha van: mentőmellény, vízhatlan nadrág, búvárruha

A tábort Zsigmond Tamás fogja vezetni.

Itt olvashatjátok a rövid bemutatkozását:

1977-ben születtem és gyerekkorom óta vitorlázom. Tini koromban több évig versenyeztem Kalóz hajó osztályban. Jelenleg vitorlásoktatóként dolgozom és ahogy időm engedi egy 24 lábas hajóval méretem meg magam és tudásom különböző versenyeken.

4. éve foglalkozom bentlakásos és napközis vitorlás gyerektáborok vezetésével Balatonszárszón és Balatonföldváron. Mindig szenvedéllyel és nagy elhivatottsággal végzem a munkám.

Igyekszem minden gyermeknek a lehető legtöbb hasznos információt, trükköt és mozdulatot átadni hogy mihamarabb örömüket leljék e nagyszerű tevékenységben, a vitorlázásban. Várunk mindenkit szeretettel! -- Zsigmond Tamás

A táborok korlátozott létszámúak, ezért fenn tartjuk a jogot, hogy a jelentkezési lehetőséget lezárjuk. A jelentkezőknek minden esetben küldünk visszaigazolást a részvételről.

A tábor díját utalással is lehet teljesíteni a Vízisport és Vitorlás Egyesület Szigetvári Takaréknál vezetett számlájára, átutalással, befizetéssel

szla szám: 50800300-10212776

 

 

Módosítás dátuma: 2017. május 26. péntek, 07:31
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack