Balatonföldvár

Balatonföldvár

Számlaszámunk

Szigetvári Takarék 50800300-10212776

Ki van itt?

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Csatlakozz hozzánk!!!

Nyelv választás

English Bulgarian Czech French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Lithuanian Serbian Slovak Slovenian Hungarian
Vogalonga E-mail

Sporttársak, Evezősök!

 

A VogalongaMaga a verseny (hajós felvonulás) május 24-én Pünkösd vasárnap van. Mi 22-én pénteken indulnánk és hétfőn 25-én jönnénk haza. A kapott árajánlatok alapján, 3 éjszakát töltünk Mestre valamelyik kempingjében, 3-4 fős mobilházakban.

Az ár 55-60, vagy másik helyen 70-80 Euro. (az első jónak tűnik) Ebben csak a szállás szerepel, reggelire be lehet fizetni 6 eu-ért, vagy marad az önellátás.

Itt jelentkezhetsz!!!

Az utazás 2 kisbusszal történik (önkormányzati és Kovács Gáboréké), így az utazás költsége kb 20 EUR/fő. (amennyiben 15-n összejövünk.) A nevezési díj 20 EUR.

Ez összesen 100-110 EUR. Erre jön mindenkinek a saját ellátása, stb ez egyéni.

Az utasbiztosítást mindenki saját maga intézi, vagy felkérjük kedvenc sörcsapolónkat és megköti egyben az egészet. (gondolom ez 2-3000 Ft)

Tervek szerint pénteken délután megérkezünk. A szállásunkról legegyszerűbben helyi járatos busszal tudunk bejutni Velencébe. Pénteken este szabadprogram lesz, meg lehet nézni Velencét éjszakai kivilágításban.

Szombaton szabadprogram, esetleg evezés, de ez még pontosítás alatt van.

Vasárnap Vogalonga, reggel 9 órakor van a rajt. Kb. 30 kilométeres a táv, a visszaérkezés dél körül lesz. Velencébe visszaérve végigevezünk a Grande Canale-n, majd hajópakolás következik. 15 órakor kezdődik a tradicionális 2000 méteres evezősverseny, ahol 4 olasz város csapata küzd majd egymás ellen.

Minél előbb döntsetek (péntekig/03.20), mert le kell foglalnunk a szállást. Aki részt akar venni, az 30 Euro befizetésével jelezheti. (a szállásfoglalás, illetve a komoly szándék jeleként)

 

Ha valaki tud szponzort szerezni ne fogja vissza magát!

Módosítás dátuma: 2015. március 14. szombat, 20:37
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack